BONIFICACIÓ TARIFA DE MANTENIMENT PER ALS COL·LECTIUS EN RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL.


Per poder acollir-vos a aquesta bonificació, heu de ser titular del contracte de manteniment, emplenar els camps marcats com obligatoris mitjançant un (*) i enviar com a document adjunt una factura recent en la qual consti que sou perceptor d'una bonificació vigent en el vostre subministrament d'aigua (ajuda Fons de Solidaritat o Tarifa Social), o un informe dels serveis socials que acrediti una situació de vulnerabilitat (informe d'exclusió residencial o bé informe de vulnerabilitat econòmica).

(*) camps obligatoris

(Haureu d'adjuntar còpia d’aquest)*
Formats permesos: jpg png jpeg gif pdf jpg doc docx
Pes màxim: 8 MB
Informació bàsica sobre protecció de dades personals
Responsable del tractament AQUALOGY SOLUTIONS, S.A.U. (MUSA)
Finalitats Gestionar les consultes, sol·licituds o incidències que plantegeu per mitjà del formulari.
Legitimació La finalitat esmentada té com a base legal el consentiment i, en cas que la vostra consulta, sol·licitud o incidència estigui relacionada amb la relació contractual amb MUSA, l'execució d'un contracte.
Destinataris Les vostres dades personals podrien comunicar-se a tercers per a complir obligacions legals.
Drets dels interessats Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com a exercir altres drets, com es detalla en la informació addicional sobre protecció de dades personals.
informació addicional Podeu obtenir informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals en aquest enllaç.